KÖNYVELÉS

A vállalkozásod akkor fejlődhet a leggyorsabban ha a lehető legtobb bevételt éred el viszont a lehető legkedvezőbb környezetben. Ehhez elengedhetetlen egy bizalmi partner! A könyvelő a Vállalkozásod legjobb barátja, érted és veled halad! Tájékoztat a legújabb változásokról

hozzuk ki a maximumot

BÉRSZÁMFEJTÉS

A bérszámfejtés alatt NEM csak a dolgozók ki és be jelentését tartalmazza a foglalkoztatási jogviszonyban állók időszakos – általában havi – jövedelmének, a kapcsolódó járulék és adóterheknek a kiszámítását értjük, hanem állandó tájékoztatást és egyeztetést a legkedvezőbb feltételek megteremtésével.

TEHERMENTESÍÍTSETEK

ADÓTANÁCSADÁS

Ha készen állsz arra, hogy pénzt spórolj meg a vállalkozásodban és szeretnéd gazdaságilag még profitábilisabbá tenni a vállalkozásod, találkozzunk személyesen! Egy rövid tanácsadás keretei között megmutatjuk, hogy a te vállalkozásodban hogyan maradhat több pénz a zsebedben.

spóroljunk pénzt

MEGVÁLTOZOTT LEHETŐSÉGEK…

Tudjuk, hogy most mindenkinek sokkal nehezebb a vállalkozását működtetni és profitot termelni, de a válság mindig változásokkal jár és ezekre a változásokra reagálni kell. Vedd fel a kapcsolatot velünk és optimalizáljuk adóügyeidet, hogy neked csak a megváltozott piaci környezethez keljen alkalmazkodnod!
Adószabászat – Hogy több maradjon a zsebedben!
Egyeztessünk időpontot

Csabáék igen magas szinten művelik adótanácsadásukat, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Csabáék igen magas szinten művelik adótanácsadásukat, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Csabáék igen magas szinten művelik adótanácsadásukat, mindenkinek csak ajánlani tudom!

A jó könyvelő ismérvei

  • Online tevékenykedik, nem kényelmetlen papír alapon dolgozik!

  • Ötletekkel, tanácsokkal lát el amivel pénzt takarítasz meg a vállalkozásodban, nem csak leadja a számlákat és megmondja mennyit fizess be a hónap, negyedév, év végén!

  • Mindig követi a növekedésed mértékét és annak megfelelően szolgál gyakorlati megoldásokkal!

  • A bizalmi kapcsolat nem engedi meg, hogy mindig más könyvelőnek mond el a problémád de változás nem történik!

  • Elérhető telefonon e-mailben!

  • Nem az utolsó pillanatban szól – Huszadikán szól, hogy fizessek be kétmillió áfát… Huszadikán! Kétmilliót! (Mi az neki…) Ha időben tudom, kitalálok valamit, de így?

  • A könyvelő nem Késik, tartja a határidőket! – Ne emiatt idegeskedj van e nélkül is elég feladatod, úgy gondoljuk!

  • Ha bármi gubanc van akkor is ott van melletted, és nem csak megmagyarázza hanem megoldja a dolgokat!

Készen állsz a változásra?

Itt az ideje hogy új szintre emeld a vállalkozásod!

Profi könyvelőt szeretnék!

MIÉRT MINKET VÁLASSZ

NEM CSAK KÖNYVELÜNK

Azon túl, hogy a könyvelési feladatok átvesszük, tájékoztatunk a legújabb törvényi fejleményekről és javaslatainkkal támogatunk, ami forintban kifejezhető a bankszámládon!

ADÓTANÁCSADÁS

Adótanácsadásunk 30 éves tapasztalatainkra alapul. Ne dobj ki pénzt az ablakon csak azért mert nem ismered a lehetőségeid!

MODERN KÖNYVELÉS

2020-ban ideje lenne már neked is teljesen digitalizálnod a folyamataid, de minimum a könyvelésednek már teljesen digitálisnak kellene lennie.

REFERENCIÁINK

NÉHÁNY SZÓ RÓLUNK

BENEDEK CSABA

Adószabászat Kft. Tulajdonosa, Ügyvezetője

Ha azt mondanám hogy naponta 63.000 Ft-ot dobsz ki az ablakon? Mert ez így van! Várlak szeretettel, tanácsadásunkon, hogy megtudd mégis hol dobod ki ezt az összeget.

VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV

Egy rövid bemutatkozó.

VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV

Egy rövid bemutatkozó.

KAPCSOLAT

Keress minket bizalommal! Add meg neved, e-mail címed, telefonszámod és egy rövid üzenetet, amiben leírod, hogy miben segíthetünk és mi visszahívunk egy időpont egyeztetéssel kapcsolatosan.

Elfogadom a GDPR-nek megfelelő adatkezelési tájékoztatót