WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A TIÉD MILYEN?

A weboldalad az a felület, ami megnyeri a látogatód figyelmét. Értéket ad egy megoldással a problémájára. Ha megvan a megoldásod az ügyfeleid problémáira és ezt egyedien, a lehető legjobb konstrukcióban és minőségben prezentálod, akkor tudsz igazán nagyot növekedni a piacodon!

Növekedni szeretnék!

EZ CSAKIS RÓLAD SZÓL!

Mi marketing szemléletű modern weboldalakat készítünk. Honlapod egyedi köntösbe öltöztetjük, valamint megnyerőbbé, könnyebben emészthetőbbé tesszük mindazt, amit szolgáltatsz vagy kínálsz ügyfeleidnek!

Nem csak minőségben de megjelenésben is ki kell emelkedned a piacodon!

Ki szeretnék tűnni!

2020 A MARKETINGED FORRADALMA!

Itt az ideje, hogy megelőzd a konkurenseid!

Egy esztétikus profin kivitelezett weboldal, lehetővé teszi számodra, hogy a brand-ed megjegyezhető, a megjelenésed emlékezetes a szolgáltatásod pedig érdekes legyen a látogató számára.

Ha valakinek erősebb a brandje, magasabb áron tud szolgáltatni, értékesíteni a piaci szereplőkkel szemben, hiszen az emberek hamarabb szavaznak bizalmat neki. Így lesz könnyebb az árkommunikáció és egyszerűbb az értékesítés, mint valaha! 

Ki szeretnék tűnni!

ÉRTÉKESÍTÉSI OLDAL

Ha a landing page-eid értékesítés orientáltak, hatékonyabban működnek! Ez az, amiért csinálsz valójában egy oldalt. Nem azért mert szép. Nem azért, mert neked kell. Elsősorban azért, hogy a hirdetéseid segítségével az értékesítési oldalad eladjon! Ha jól használod ez az eszköz rengeteg hasznot hoz neked!

Hatékony landing page-t szeretnék!

KERESŐOPTIMALIZÁLT

Az általunk készített oldalak alap keresőoptimalizálással rendelkeznek. Ezzel biztosítjuk a keresőnek, hogy ne csak bejárhassa az oldalad de értelmezhető leírásokat és képeket találjon ott. Szeretni fogja! 😀

Add meg adataid és mi visszahívunk, hogy minden részletet kivesézzünk!

Varsányi Orsolya
Varsányi OrsolyaWeb Designer
Vass Vendel
Vass VendelTulajdonos, Stratéga
vendel.vass@marketingforradalom.hu
+36-30-303-6310
Móga Bence
Móga BenceKampány Manager